#noésno

 

PER QUÈ:

Des del Consell de la Joventut de Quart de Poblet rebutgem qualsevol tipus d’agressió masclista. Per açò, sota el lema “No és no”, llancem aquesta campanya de sensibilització que persegueix, principalment, dos objectius:

  • D’una banda, sensibilitzar a les persones joves sobre les situacions d’assetjament de carrer.
  • D’altra banda, fomentar espais segurs i lliures d’assetjament, també en els moments d’oci.

 

ON:

Ens enfoquem en un context d’oci, pensem en una festa, una fira, un concert, etc. i en el que podria passar. En aquests casos sempre hi ha dues parts: la víctima i l’agressor. La nostra idea és la de proposar materials perquè totes i tots puguem entendre millor de què va la cosa.

 

COM:

Desenvolupem dos punts de llibre, el primer és per a les possibles víctimes, recordant-los que no tindrien per què sentir por o respondre a certs estereotips.

En el segon, recopilem unes actituds que estan relacionades amb situacions d’assetjament. Parlem d’actituds que poden passar inadvertides o es poden interpretar sense mala intenció, però que són actituds d’assetjament.

 

QUAN:

La nostra intenció és proposar aquesta campanya en cada activitat que realitzem per visibilitzar i combatre aquest tipus d’actituds discriminatòries.

 

A %d bloguers els agrada això: