Consell de la Joventut Quart de Poblet

Página web del CJQP

Campanya de prevenció del VIH/SIDA

El dissabte 14 de març de 2009 començarà la campanya de prevenció del VIH/SIDA, “SI EN FALLES FOLLES FES-HO SEGUR” del Consell de la Joventut de Quart de Poblet. La campanya es durà a terme al municipi de Quart de Poblet en les Festes Falleres, on diferents grups de voluntaris vinculats al CJQP repartiran preservatius en els punts més freqüentats.

La campanya que té una continuació per la bona acollida any rere any, intenta impactar amb un lema clar i directe, sense ambigüitat. Es trau amb la intenció de previndre, ETS, VIH, embarassos no desitjats, etc. Aquesta campanya es durà a terme amb la col·laboració d’associacions membres del Consell la Joventut de Quart de Poblet així com altres joves vinculats. El CJQP destaca que el més important és que les relacions siguen segures, independentment de la pràctica sexual utilitzada. 

El repartiment es realitzà en els diferents llocs més freqüentats de la ciutat, com són zones d’activitats, casals fallers, concerts, etc; on els voluntaris faran lliurament de preservatius a tota aquella persona que vullga unes falles segures.

Es reparteix preservatius masculins i fullets informatius de mil i una formes… Difonent la campanya per a més de 15.000 persones.

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.